Vitaliteitsmanagement

“Een florerende organisatie bestaat uit PEOPLE, PEOPLE, PEOPLE!”

Als Strategisch Vitaliteitsexpert houd ik me bezig met de vitaliteit binnen organisaties. Volgens de Dikke van Dale staat vitaliteit voor energiek en krachtig. Je kunt jouw organisatie krachtiger maken door het optimaliseren van processen, automatisering en logistiek. Tegelijkertijd heb je ook de mens nodig. Een mens die creatief, alert, betrokken, veerkrachtig en in goede gezondheid is. Een mens die reageert op de trends in de markt en de uitdagingen van de organisatie met beide handen aanpakt. Vitaliteitsmanagement is daarom Peoplemanagement en gaat verder dan gezonde werknemers en een gezonde werkplek.

Als afgestudeerd Vitaliteitscoach en Strategisch Vitaliteitsexpert ben ik gespecialiseerd in PEOPLE. Ik coach leidinggevenden in het managen van de energie op de afdelingen en leer ze om dieper in gesprek te gaan medewerkers over wat er speelt. Zo verhoog je de betrokkenheid en motivatie van het personeel. Betrokkenheid en motivatie zijn te kwantificeren. Prestaties en medewerkerstevredenheid gaan omhoog. Verzuim en verloop gaat omlaag. Investeren in de mensen loont!

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken waar de knelpunten en/of wensen liggen binnen jouw organisatie. We kijken samen naar de benodigde veranderingen en eventuele obstakels. Het uiteindelijke plan vereist maatwerk. Jouw organisatie verdient het om te floreren!

Strategisch Vitaliteitsmanagement met als gevolg duurzame inzetbaarheid binnen een organisatie bied ik aan vanuit Smit Supply Chain Advies B.V. Neem contact met ons op via deze link.

Laten we samen aan de slag gaan!