Trainen & Bewegen

Vitaliteit gaat over de ervaring van meer vrijheid om meer uit het leven te kunnen halen. Het vermogen om te kunnen bewegen biedt deze vrijheid en leid daarmee tot meer vitaliteit. Fysieke activiteit is dan ook een niet te onderschatten middel om vitaal te worden. Daarnaast is gebleken dat een goed fysiek uithoudingsvermogen je kansen op vroegtijdig overlijden verkleint.
Naast de fysieke voordelen, is bewegen ook heilzaam voor de geest. Goed kunnen bewegen biedt namelijk letterlijk de mogelijkheid om overal te kunnen gaan en staan. Het biedt vrijheid, een niet te onderschatten factor voor de geluksbeleving en daarmee vitaliteit. Het is daarom belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van je bewegen. Want, bewegen is goed, maar goed bewegen is beter!

Maar wat houd dat in, goed bewegen? Aan de hand van een beweegscan analyseer ik je beweegpatronen en detecteer ik eventuele energielekken. Aan de hand van diverse fysieke voortgangstesten test ik je uithoudingsvermogen, kracht en vermogen. Hier rolt een advies uit en samen kijken we vervolgens welke manier van trainen en/of bewegen het beste bij jou past, helemaal afgestemd op jouw doel. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen op het gebied van trainen en bewegen? Maak dan een afspraak voor een gratis intake!

Laten we samen aan de slag gaan!