Wat maakt voor jou het leven de moeite van het leven waard?

Een mooie zin die je doet nadenken over waar je nu staat en wat je graag nog uit het leven wilt halen. Dit kan zowel privé als zakelijk zijn. Het maakt niet uit of je ziek of gezond, jong of oud bent. Meer uit het leven willen én kunnen halen is waar vitaliteit over gaat. Doelen kunnen stellen en nastreven is helaas niet zo gemakkelijk als simpelweg een lijstje maken en afvinken maar. En al was het wel zo simpel, hoe weet je dan of dit écht is wat jij uit het leven wilt halen?

In de workshop “Levensdoelen” gaan wij hiermee aan de slag. We zetten je doelen op papier, categoriseren ze en kijken kritisch naar wat het je nu eigenlijk op gaat leveren. We stellen prioriteiten en maken een plan van aanpak met concrete acties. Hierbij kijken we meteen naar eventuele obstakels, jouw eigen effectiviteit en je sterke eigenschappen die je kunnen helpen bij het behalen van je doelen. Met praktische tips om je wilskracht en focus te verhogen kan je meteen aan de slag én heb je een grotere kans om je doelen daadwerkelijk te behalen.

Wil jij nu eindelijk eens helder krijgen wat je nog wilt bereiken, waar jij blij van wordt en wat voor jou het leven de moeite van het leven waard maakt? Toon je interesse voor deze workshop door een mail te sturen naar contact@vvcoaching.nl of via het contactformulier.

Laten we samen aan de slag gaan!