Met behulp van een inspirerende training laten wij zien hoe gedrag op de “mat” zich vertaald naar gedrag op de werkvloer. Met een krachtiger team als resultaat.

Wat doen we?

We hebben onze krachten gebundeld met een prachtige training als resultaat. Deelnemers maken kennis met de basisbeginselen van het boksen. We laten ze zien hoe ze “bewegen” en wat ze uitstralen. Hierin maken we de vertaalslag naar de werkvloer. Hoe beweeg ik daar? Wat straal ik uit? Laat ik mezelf zien, zoals ik gezien wil worden? En zie ik anderen voor wie ze zijn? Komt mijn boodschap duidelijk over? Word ik gelukkig van mijn positie op de werkvloer? En hoe krijg ik anderen in beweging?

Wat levert het op?

Boksen is een fantastische tool die wij inzetten om teams krachtiger te maken. Mentaal sterker, wel te verstaan. Met behulp van inspirerende oefeningen laten wij zien hoe gedrag op de “mat” zich vertaald naar gedrag op de werkvloer.

Denk hierbij aan effectief feedback geven, coachend leidinggeven, je empathisch  opstellen, grenzen aangeven, persoonlijk leiderschap en meer.

Wie zijn wij?

Robbert van Opstal
Rew(m)ind Coaching                                                     

Robbert heeft na zijn carrière in het onderwijs en de zorg besloten zijn geluk achterna te gaan en is Rew(m)ind Coaching gestart. Zijn passie is mensen beter maken. Samen ontdekken waar je kracht ligt, waar je gelukkig van wordt en wie jij nu eigenlijk écht bent. Daarnaast coacht hij teams en leidinggevenden bij gedrag en communicatie op de werkvloer.

Zelf is hij fanatiek triatleet, finisher van de Ironman Maastricht en vader van vier kinderen.

Karin Conradie-Groothuis
Vrij & Vitaal Coaching

Karin heeft jaren op een sportschool gewerkt als rijkserkend kickbokstrainer. Dit gaf veel voldoening, maar er ontbrak iets. Inmiddels is ze gediplomeerd Vitaliteitscoach en Vitaliteitsmanager en timmert ze aan de weg met het coachen van individuen en teams, het geven van workshops en cursussen en het ontwikkelen van bedrijfsprogramma’s. Aangestoken door Robbert heeft ook zij inmiddels de smaak te pakken in het trainen voor triatlons en daarnaast is ze moeder van 2 kinderen.

 

  • Prijs.      :       Afhankelijk van wensen en doelen
  • Duur      :       2,5 uur
  • Gebied  :       Persoonlijk leiderschap en Teambuilding
  • Vorm     :       Training/Coaching
  • Datum   :       Op afspraak

Meer informatie? Stuur een mail naar contact@vvcoaching.nl of vul het contactformulier in.

Laten we samen aan de slag gaan!