Naast vitaliteitscoach ben ik sinds 2015 tevens rijkserkend Leraar Martial Arts / Trainer Kickboksen. In 2011 begon ik met deze mooie sport en inmiddels ben ik héél wat lessen en workshops verder.

De basis van de sport en de grootste succesnummers van de vele lessen heb ik gecombineerd tot een laagdrempelige doch uitdagende workshop. Natuurlijk is het van belang om enige basiskennis op te doen, het eerste deel wordt vrijwel altijd hieraan besteed. Het tweede deel wisselt en kan op maat worden gemaakt. Conditie, kracht, mooie trucjes, oefeningen met diverse thema’s zoals samenwerken, doseren, grenzen aangeven en meer.

De workshop is bedoeld en kan op maat gemaakt worden voor diverse doelgroepen. Van bedrijf tot vereniging, van vrijgezellenfeest tot kinderfeestje, van businessclub tot stichtingen.

Wil je meer weten over deze actieve workshop? Stuur gerust een mail naar contact@vvcoaching.nl of vul het contactformulier in en ik neem z.s.m. contact op.

Laten we samen aan de slag gaan!