• Karin heeft mij in 2016 en 2017 geholpen met mijn voeding en slaap. Ik trainde voor een Ironman (hele triatlon) en merkte tijdens mijn trainingen dat ik niet altijd het maximale kon geven. Ik ben toen in gesprek geraakt met Karin over wat ik daaraan zou kunnen doen met slaap en voeding. Karin is erg kundig en geeft tips en handvatten die direct merkbaar zijn. Ik merkte in mijn trainingen dat ik langer energie had en ik fitter wakker werd in de ochtend. Daarnaast heeft Karin mij voor alle wedstrijden duidelijke schema's gegeven zodat ik wist wat en wanneer ik moest eten en drinken. Dit heeft mij enorm geholpen en zeker tijdens mijn Ironman in augustus 2017. Los van je trainingen is het erg fijn en motiverend om zeker te zijn van je voeding. En zo ook te weten dat je het maximale eraan doet. Ik kan Karin van harte aanbevelen en ik hoop dat ze mij nog lang wil bijstaan in mijn trainingen en uitdagingen.  

  Robbert van Opstal
  Robbert van Opstal
 • Karin heeft mij bijgestaan als voedingscoach en motivator. Mijn doel was om m’n lichaam weer optimaal te leren en durven gebruiken na langere tijd tegenslag in mijn gezondheid, en om gewicht kwijt te raken. Beide is gelukt, ik ben inmiddels 10 kilo lichter en sport nu 2 x in de week. Een betere motivator kon ik me niet wensen.

  Anoniem
  Anoniem
 • Karin heeft mij dit jaar een belangrijke duw in de goede richting gegeven: Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel aangaande mijn gewicht, maar toen de kilo’s er aan vlogen na gestopt te zijn met roken, moest er toch wat gebeuren. Twee keer per week sporten bracht nog niet wat ik wilde, maar diëten zag ik ook niet zitten. Maar hoe dan wel, want ik at toch goed? Karin was aan het einde van haar opleiding, en stelde voor mij te helpen in mijn eetpatroon. Daarmee heeft ze mijn ogen geopend! Gewoon genieten van de geneugten des levens, terwijl je bewust (en inmiddels onbewust) en gezond met eten én eetgewoonten bezig bent. Het zat hem uiteindelijk in kleine veranderingen, die grote effecten hadden voor mij. De juiste porties kiezen en variatie aan tussendoortjes en maaltijden op een dag, zorgden ervoor dat ik minder, gezonder en gevarieerder ben gaan eten. De inspiratie die ze gaf met leuke, lekkere en makkelijke recepten maakte dat het wennen aan verandering (wat echt wel wat moeite kostte), inmiddels een gewoonte is geworden. De weeg- en meetmomenten tussendoor gaven extra motivatie om vol te houden. Niet altijd was het te zien op de weegschaal, in centimeters daarentegen wel! Geen dieet dus, volop genieten van eten (met andere eetgewoonten) en inmiddels op mijn streefgewicht!

  Patricia van Erven
  Patricia van Erven
 • Begin dit jaar met Karin in contact gekomen, en eigenlijk direct samen aan de slag gegaan, omdat het vanaf de eerste ontmoeting super goed aanvoelde! Ze heeft mij enorm geholpen om mij goede handvaten te geven voor diverse dingen. Karin is echt van alle markten thuis! We hebben naar mijn voeding gekeken, naar wilskracht, naar zelfvertrouwen, maar ook ontspanningsoefeningen. Doordat we naar al deze verschillende punten keken waren het geen tijdelijke aanpassingen. Maar een nieuwe levensstijl. Tijdens de sessies kwam ze elke keer weer met nieuwe handvaten die ik kon gebruiken om mijn doelen deze keer wel te halen! Soms zijn het eigenlijk inkoppertjes die je allang weet, maar door de manier waarop Karin ze brengt en je laat zien hoe! je het kan doen, is het deze keer ook haalbaar.Karin, ik vond het heel erg prettig om wekelijks samen aan tafel te zitten en aan mijn doelen te werken! En mocht het toch weer eventjes wat minder gaan, heb ik je nummer!

  Marlou Drouven
  Marlou Drouven
 • Karin heeft ons bedrijf Novaware een superleerzame workshop voeding / sportvoeding gegeven. Gezond zijn en lekker in je vel zitten is voor ons belangrijk. Karin heeft ons op een heldere en enthousiaste manier alle ins en outs rondom voeding en gezondheid bijgebracht. Hiernaast helpt ze ons team in de voorbereiding naar de 4 Engelse Mijl in juni. We zijn erg blij met haar ondersteuning. Op naar meer voedingsbewustzijn en een mooie teamprestatie in juni!

  Martijn Maris
  Martijn Maris Novaware